Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania:- umiejętność pracy w zespole,- książeczka do celów sanitarno- epidemiologicznych,- posiadanie orzeczenia o stopniu niepełnosprawności. Zakres obowiązków:- przygotowywanie składników do obróbki,- wsparcie przy przygotowywaniu dań głównych, przystawek, deserów,- czyszczenie i utrzymanie porządku w kuchni, włączając w to mycie naczyń,- sprzątanie powierzchni roboczych i utrzymanie czystości sprzętów kuchennych,- wsparcie kucharza w organizacji pracy i koordynacji działań w kuchni.
Kielce
Umowa o pracę na okres próbny
od 4 666 PLN
Źródło oferty pracy: Miejski Urząd Pracy w Kielcach
- obsługa stanowiska do wydawania posiłków- wydawanie posiłków- utrzymanie miejsca pracy w czystości- urzymanie narzędzi i sprzętu w czystości (np....
zgodny z programem stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: zgodnie z obowiązującymi Kryteriami dostępu do projektu...
- obsługa urządzeń gastronomicznych - przygotowywanie półproduktów i obróbka wstępna art. spożywczych - sporządzanie potraw- pakowanie posiłków-...
zgodny z programem stażu Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: zgodnie z obowiązującymi Kryteriami dostępu do projektu...
Najnowsze komentarze