Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagana umiejętność obsługi sprzętu gastronomicznego, umiejętność oceny jakości produktów, znajomość zasad przechowywania żywności, umiejętność przyrządania dań zimnych i gorących.Mile widziane doświadczenie na samodzielnym stanowisku.
Solec-Zdrój
Umowa o pracę na okres próbny
od 5 000 PLN
Praca dwuzmianowa: od 6:00 do 14:00 i od 12:00 do20:00
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Busku-Zdroju
Wykonywanie poeceń szefa kuchni. Dbanie o odpowiednią estetykę przysządzanych dań. Współpraca z innymi kucharzami i pracownikami kuchni. pilnowanie...
Przygotowywanie posiłków w DS Nestor Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Wymagania inne: Wymagania: wykształcenie...
- przygotowywanie posiłków - umowa zlecenie- praca 2 zmianowa w godz. 7.00-15.00/ 12.00-20.00- wynagrodzenie: 30,50 brutto/godzina- miejsce pracy: Hotel...
Obróbka wstępna, gotowanie, przygotowywanie posiłków Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3) Wykształcenie:...
Najnowsze komentarze