- kontrola jakości surowców oraz wyrobów gotowych;- współudział w opracowywaniu i nadzorowaniu dokumentacji systemu bezpieczeństwa żywności IFS;- opracowywanie i aktualizacja dokumentacji technologicznej i produkcyjne (specyfikacje, etykiety, karty produktów itp) zgodnie z obowiązującymi wymaganiami prawnymi;- nadzór nad procesem reklamacji, wdrażanie działań korygujących i zapobiegawczych;- realizowanie zgodnie z harmonogramem badań wyrobów gotowych i surowców- nadzór nad higieną procesu produkcji, pracowników, obszarów produkcyjnych i otoczenia zakładu;- pobieranie próbek surowców i produktów zgodnie z ustalonym harmonogramem;- przeprowadzanie audytów wewnętrznych;- prowadzenie szkoleń dla pracowników z zakresu systemu jakości i bezpieczeństwa żywności;- współuczestnictwo w kontrolach.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: średnie branżowe
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: Umiejętność szybkiego uczenia się.
Uprawnienia: komunikatywność, umiejętność pracy w grupie
Wymagania inne: Miejsce pracy:Ostrowiec Świętokrzyski
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN
Najnowsze komentarze